BREZPLAČNI SPLETNI SEMINAR O ZAŠČITENIH TRADICIONALNIH PROIZVODIH
Vabljeni na strokovni seminar na temo zaščite tradicionalnih kmetijskih pridelkov in živil ter njihovega potenciala v gostinski ponudbi Slovenije.
Zaščiten okus Evrope - Kranjska klobasa Foto: RA
GIZ Kranjska klobasa vljudno vabi na hibridni strokovni seminar z naslovom Zaščita tradicionalnih kmetijskih pridelkov in živil ter njihov potencial v gostinski ponudbi Slovenije, ki bo potekal v okviru evropskega projekta Zaščiten okus Evrope – kranjska klobasa v času Gostinsko turističnega zbora. Seminar bo potekal v torek, 14. novembra 2023, ob 14. uri v Modri sejni sobi hotela Perla Nova Gorica, hkrati pa ga lahko spremljate tudi preko spletnega prenosa na tej povezavi.
Za vse, ki se boste seminarja udeležili v živo, bodo ob zaključku pripravili tudi predstavitev in degustacijo slovenskih zaščitenih proizvodov.
Hkrati vabijo, da v ponedeljek in torek, 13. in 14. novembra, obiščete njihovo stojnico na razstavnem prostoru GIZ Kranjska klobasa na Gostinsko turističnem zboru Slovenije. Nahajali se bodo v montažnem objektu Hotela Perla, v neposredni bližini osrednjega odra.
Vabilo na seminar si lahko ogledate tudi tukaj.